Bijscholingen

Er is een nieuw initiatief van de academie voor haptonomie genomen om haptotherapeuten en bijna afgestudeerde studenten uit te nodigen om met elkaar naar aanleiding van een thema: belasting- belastbaarheid te oefenen met elkaar onderleiding van 2 docenten. Dit was een succes! Intensief samengewerkt zonder beoordeling en in oktober voor herhaling vatbaar.

13 juni met collega’s van mijn IOF naar het KNGF congres geweest. Niet heel veel nieuwe dingen gehoord. Een verhaal over hartfalen, operaties tengevolge van sportblessures en een vrij somber verhaal over de toekomst van de fysiotherapie in Nederland. Een troost, dat we het goed hadden met elkaar tijdens de dag en ons ’s avonds een spannende WK voetbalwedstrijd wachtte.

Gesprek met de gemeente Zoeterwoude gehad over de invulling van de WMO in de toekomst. De beleidsmedewerker dhr.Gerding zag voor ons nog geen taken weggelegd. Er is ook geen geld beschikbaar. We zouden vrijwilligers kunnen gaan aansturen om mensen in beweging te krijgen, maar dit geeft nog weinig hoop voor ons. In dit stadium zijn we nog niet inzetbaar.

Jan, feb, maart 2015 bijgeschoold in de beweegprogramma’s behorende bij de problematiek van hartfalen en coronaire hartaandoeningen. Hierdoor kan ik de GEZz werkzaamheden, conditietesten en MDO, beter uitvoeren.

Direct een afspraak maken?

Wat klanten zeggen

"Ik voel mij vrij en weer dichterbij mijzelf als ik een behandeling haptotherapie heb ondergaan, daar doe ik het voor"

"Ik ben mij de hele dag bewust van mijn ontspannen rug en benen"

"Voor het eerst bewust gevoeld dat ik ruimte inneem, dat de ander niet tegen mij opbotste in de drukte"